Pon - Sub od 8:00 do 15:00

O nama

DOO JASEN  postoji od 2001. godine

Glavna djelatnost  je proizvodnja brvnara od oblica, rezane građe, stolarije, mobilijara i peleta.

Zaposlenih  55.

DOO JASEN je jedinstveni  proizvođač brvnara koji je za nepunedvije decenije rada proizveo i izgradio preko stotinu brvnara.

Kontinuirani razvoj tehnologije i infrastrukture omogućio nam je širenje i raznolikost naših proizvoda, primjenu brojnih inovativnih rešenja i najviši kvalitet dostupan u proizvodnji. Održivi način razmišljanja i kontinuirani razvoj proizvoda dio su našeg svakodnevnog  rada.

Naša proizvodnja se zasniva na strogo kontrolisanim i sertifikovanim procedurama, kao što su ISO 9001: 2015 i ETA (Evropsko tehničko odobrenje), koji obezbeđuju proizvode najbolјeg kvaliteta. Proizvodnja Ritsu-a CE sertifikovana je. Naš rad na tehnološkom razvoju prepoznat je nacionalnim nagradama i već nekoliko godina zaredom proglašeni smo najbolјim proizvođačem u ovom području.

Kao rezultat dugogodišnjeg razvoja proizvoda i iskustva, JASEN brvnare imaju brojne prednosti, poput preciznosti  u izradi, kvalitetu drveta i tehnologiji  sušenja i obrade oblica.

Maksimalan stepen obrade svih elemenata u našoj fabrici omogućuje brzu i efikasnu montažu na lokaciji klijenta.Zašto JASEN Brvnare?