Pon - Sub od 8:00 do 15:00

Zašto JASEN Brvnare?

Sinergija  razvoja proizvoda i tenologije proizvodnje osigurava konzistentnost i kontinuirano osavremenjavanje proizvoda. Iskustvo stečno tokom desetina godina u proizvodnji brvnara i razvoj i izgradnja potrebne opreme rezurtiralo je reputacijom JASEN-a kao pouzdanog proizvođača u regionu.

Individualni pristup prilikom dizajna na osnovu svih želja klijenta u skladu sa građevinskim standardima.  Možemo da dizajniramo veće prostorije, pravimo duže oblice, pravimo bolje elemente od većine konkurenata jer posjedujemo odgovarajuću tehnologiju.

Namjenske aktivnosti na proizvodnji brvnara kako bili pouzdan partner koji je posvećen poslu i na taj način stvara najbolji kvalitet i povoljne uslove za krajnjeg kupca.

U proizvodnom procesu prilagođenom životnoj sredini vodimo se principom ekonomske efikasnosti. Brvnara je prirodna i zdrava za žovot, prilikom njene izgradnje vodimo računa o što manjem uticaju na životnu sredinu.

Kao rezultat svakodnevne saradnje zaposlenih i stručnih saradnika, na osnovu arhitektonskih i tehničkih rešenja, pripremaju se detaljni projekti na osnovu kojih se grade brvnare  od najkvalitetnijeg drveta.

Kratak period izgradnje  – radovi na izradi elemenata, transport  i montaža traju do nekoliko nedjelja.

Postavljeni cilj   je zadovoljan  klijent  izborom za ulaganjem u zdravu kuću i izboom JASEN – majstora izrade brvnara  da sagadi kuću za nejga.